Ben segur que, amb el canvi d’estació, trobareu als vostres armaris roba i sabates que ja no utilitzareu més. Si encara es troben en bones condicions podeu dur-les a l’escola per participar en la campanya de recollida de roba i calçat usat que iniciarem el dimarts 2 de novembre i que clourem el dimarts 23 de novembre.

L’entitat que rebrà el material recollit, amb la col·laboració de la Fundació Formació i Treball, serà CÀRITAS.

Què aconseguim amb aquesta campanya?

Gràcies a les recollides de roba aconseguim potenciar un model econòmicament sostenible i de triple impacte:

  • L’entrega social: Gràcies al bescanvi de xecs socials, persones amb realitats econòmiques precàries poden comprar com qualsevol altre client, seguint els seus gustos i preferències.
  • La generació de llocs de feina

L’any 2020, només en l’activitat tèxtil, es van generar 133 places d’inserció, i en els darrers 5 anys s’ha incrementat en un 72% el nombre de persones contractades. Més enllà del números, però, hi ha la sostenibilitat del projecte i el seu impacte: la millora de l’ocupabilitat de persones que, per raons diverses, es troben en situació d’exclusió sociolaboral i no poden viure de manera digna i autònoma.

  • La reducció del residus: L’any 2020 es va gestionar 16.000.000 kg de roba usada i complements contribuït a un estalvi de 59.000 tones d’emissions de CO2.

Trobareu al vestíbul de l’escola un punt de recollida.

MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT!