En quin món vius?

A 2n d’ESO estem realitzant un itinerari d’aprenentatge anomenat En quin món vius? Tenim clar que només existeix un món però és evident que no tothom té les mateixes condicions de vida segons el lloc o realitat en què neix.
Hem treballat la situació de Mèxic, Senegal i Barcelona i hem vist que fins i tot dins d’una mateixa ciutat no tothom viu igual. És per això que hem decidit iniciar una campanya solidària per a dues ONGs de les que hem treballat.
En primer lloc, la Fundació CAMINS, que té molts àmbits d’atenció tant a nivell local com internacional però nosaltres ens centrem en els projectes de Senegal i Mèxic, on duen a terme casals i colònies d’estiu per a nens i joves.
En segon lloc, participem també en el projecte JO TRIO COM TU de CARITAS, en què es recullen diners perquè famílies amb pocs recursos puguin anar a fer la compra a botigues de proximitat.
Normalment a les campanyes de l’escola no demanem diners però en aquesta ocasió, sí.
Necessitem que sigueu generosos i hi participeu!
Aquesta setmana serem a les hores del pati al vestíbul de l’escola amb unes guardioles en què es podran dipositar els donatius. Les deixarem també a porteria perquè pugueu passar en qualsevol moment i col·laborar. Les famílies de 1r, 2n i 3r d’ESO ho podreu fer la tarda del dia 15 quan vingueu al Tastet d’escola.
Igualment, us adjuntem els enllaços de les dues fundacions per si voleu col·laborar directament amb ells amb els seus mecanismes habituals, transferències o bizums.