Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà  tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el nostre personal de l’escola per a tot allò que considereu de comentar respecte els vostres fills i filles.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Des de la nostra pàgina web també podeu seguir les darreres informacions que es vagin coneixent en relació a aquest problema de salut pública, així com seguir els nostres canals de xarxes socials i la plataforma Educamos.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. Restem a la vostra disposició.