Des del 16 de maig fins el 13 de juny, l’alumnat de 1r de Batxillerat artístic plàstic exposa, al recinte de La Model, el seu projecte RASTRE dins de la Mostra d’Art Jove de l’Eixample 2024.

Des de l’optativa Comissariat d’Exposicions s’ha proposat una exposició que porta com a títol RASTRE.

En aquesta exposició, explorem com el concepte de rastre s’entrellaça amb la història, la memòria i el futur. Mitjançant obres d’art, artefactes culturals i narratives personals, examinem com el rastre ens connecta amb el passat, informa el nostre present i influencia el camí cap al futur. A través d’aquest viatge, convidem els visitants a reflexionar sobre com els rastres que deixem darrere nostre defineixen la nostra pròpia existència i impacten el món que compartim.

L’exposició està estructurada en 6 espais:

  1. Qui som
  2. Descomposició d’un cos
  3. Procès de creació d’una obra
  4. Experiències
  5. Destrucció de l’art com a eina de guerra
  6. Ecologia

La inaguració va ser el mateix dijous 16 de maig a les 12h i aqui teniu una petita mostra fotogràfica del que va ser l’acte:

Expo RASTRE a La Model. 1r Batxillerat artístic plàstic. Comissariat d'exposicions.
Sobre la Mostra d’Art Jove

La Mostra d’Art Jove de l’Eixample és una mostra anual de propostes escèniques, visuals i plàstiques fetes per joves de l’Eixample. Un esdeveniment que se celebra cada primavera als espais dels centres cívics i biblioteques del districte.

La Mostra esdevé un espai de trobada per a joves de 12 a 20 anys amb inquietuds artístiques.