Els premis ImpulsFP són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió…en definitiva millorant la qualitat de l’ensenyament.

Les nostres exalumnes del cicle de GS de Laboratori Clínic i Biomèdic varen participar ahir a la XI Mostra d’emprenedoria de Catalunya, amb els seus projectes de final de grau.

El grup ERREAK, format per l’Alessandra, la Lucía, el Xavi, l’Elena i la Cristina varen fer un dispositiu per tal d’erradicar la isoimmunització de les dones embarassades a zones subdesenvolupades com el Pakistan. Aquest dispositiu es basa en el diagnòstic ràpid de factor Rh de la sang per tal d’evitar una reacció immunològica que pot ser letal per la mare i el nadó.
Elles van guanyar el segon premi a la categoria “Millor idea emprenedora”.

El grup BIOFUTURE, format per la Núria, la Blanca, la Samara, la Nerea, i l’Anna varen idear un aparell portàtil per mesurar nivells de serotonina en pacients diagnosticats amb depressió major, Seroline. D’aquesta manera, tant  metges com el propi pacient podrien ser conscients dels canvis en aquest neurotransmisor i fer millors adaptacions de medicació.

Elles van guanyar el primer premi a la categoria “Millor idea emprenedorai el premi a “Millor projecte d’innovació.