Com en els darrers anys, el sistema de venda de llibres serà a través de LA BOTIGA ONLINE que estarà oberta a partir de l’1 de juliol. 

En el menú superior d’aquesta mateixa plana, trobareu el botó d’accés a la botiga online.

 

  1. Cal accedir-hi directament i triar al curs d’on voleu fer la compra.
  2. Una vegada dins veureu el lot de llibres i podreu triar entre comprar el lot sencer o comprar llibre per llibre. Us recomanem aquesta última opció, doncs en la majoria dels casos hi ha matèries optatives dins del mateix curs que no heu de comprar.
    Fixeu-vos que a partir de 3r d’ESO, a anglès hi ha diferents nivells amb diferents llibres, els alumnes nous no compreu cap llibre fins fer la prova de nivell al setembre i la resta si no ho teniu clar, tampoc. Enguany a batxillerat també hi haurà dos nivells i les proves també es faran al setembre, veureu que no surten al llistat els llibres per evitar confusions, així doncs la compra d’aquests llibres també la podreu fer al setembre, no patiu tindrem estoc suficient.
  3. Una vegada seleccionats els llibres haureu de confirmar la compra i se us demanarà el pagament amb targeta.
  4. Quan la compra s’ha completat se us enviarà un mail de confirmació.
  5. Els llibres els lliurarà el tutor el dia de l’entrevista. Haureu de portar el justificant de la compra feta a través de la botiga online. 

LLICÈNCIES DIGITALS 

Enguany comencem un projecte de digitalització a 1r d’ESO i que s’anirà estenent progressivament a tots els cursos d’aquesta etapa, així doncs veureu que gairebé tots els llibres de 1r que apareixen a la llista són digitals. La compra es farà igual que els llibres a través de la nostra botiga online. 

Llistat de llibres curs 2022-23
Instruccions compra llibres

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES DE LECTURA PELS ALUMNES D’ESO 

Des de fa uns anys l’Escola socialitza les lectures obligatòries d’ESO. Cada trimestre s’entrega a l’alumne la lectura corresponent i una vegada llegida l’ha de tornar. 

El cost d’aquest servei ja està inclòs dins del rebut d’escola mensual. Els alumnes fan 4 lectures durant el curs. 

COMPRA DE MOTXILLA I ROBA ESPORTIVA 

Es podrà fer la compra de l’equipament esportiu a través de la nostra botiga online que trobareu al menú superior dreta d’aquesta plana web. 

El procediment de compra de roba esportiva es similar al dels llibres. 

Hi ha quatre categories d’articles: dessuadores, pantalons (inclou les malles), samarretes, altres (la motxilla). 

Si teniu qualsevol dubte en el procés de compra de llibres, us podeu posar en contacte amb la Sra. Rosa M. Dos Santos per mail: rosamaria.dossantos@nostrasenyora.epiaedu.cat

Si teniu qualsevol dubte en el procés de compra de material esportiu, us podeu posar en contacte amb la Sra. Alana Subias per mail: alana.subias@nostrasenyora.epiaedu.cat