Descobreix la creativitat i l’esperit emprenedor dels nostres estudiants de 1r de Batxillerat Social en el seu projecte de miniempreses. Dins de l’assignatura Funcionament de l’empresa, han ideat, creat i promocionat productes únics que podràs adquirir el 2 i 3 de maig a la cantina de la nostra escola.
Vine i dona suport al talent jove!

Horari: de 10h a 10.30h i d’11h a 11.30h

CONEIX LES MINIEMPRESES

Aquest projecte, que arriba a la seva 10a edició, és un exemple de treball en equip i emprenedoria entre els nostres estudiants.

ZERO

Ofereix estoigs ecològics multiús i personalitzats. Són un tipus d’estoig bàsic, el qual li pots donar tota mena d’ús (escola, productes d’higiene, pinzells, material de costura). Els personalitzem segons el que ens proposi el consumidor, hi podem posar dibuixos, imatges, colors i tot el que demani.

SOS CLAUER

Ofereix clauers metàl·lics de diversos colors que compten amb la funció d’obrellaunes amb números de contacte d’emergència gravats en ells. 

El seu objectiu és solucionar o reduir l’ODS 5 de la Igualtat de Gènere, i per tant, ser una eina de suport en situacions en què els joves es senten insegurs.

SOLIDE

Comercialitza perfums sòlids fets a mà, en forma de bàlsam. Fets a base de ceres, olis i essències, en aplicar-se sobre la pell desprenen una fragància igual que el perfum en spray.

RED ROSE

Rams de roses per el dia de la mare. Els diners són enviats al departament d’investigació contra el càncer de mama.

ECOTEDDY

Peluixos fets a mà amb teles reutilitzades, fent una contribució positiva a la sostenibilitat ambiental i proporcionant una opció econòmica als consumidors conscients del medi ambient.

VELAMENTE

Ofereix espelmes dissenyades per afavorir a la concentració, reduir l’estrès i transmetre bona sort durant els exàmens. Utilitzem pots de vidre reciclats, proporcionem un QR informatiu i una playlist de Spotify per a potenciar la concentració i un Instagram ple de consells d’estudi.

KAU-KI

El nostre producte consisteix en un penjador, fet a mà per nosaltres, principalment de claus. També es pot utilitzar per a penjar polseres, collarets, etc. 

RINGOS

Anells fets de filferro daurats i platejats. L’avantatge dels nostres anells (Ringo’s) és que són molt econòmics.

Un altre dels nostres trets diferencials és que podem fer modificacions al nostre anell bàsic. Així aconseguim que el consumidor es pugui personalitzar el seu anell al propi gust i així tindrà el seu anell ideal. 

MONE

Moneder fet a mà amb tela reciclada. El pots enganxar a la teva funda de mòbil perquè sigui més còmode, porta una cremallera per posar targetes i monedes. Oferim aquest moneder amb diferents colors i estampats.

ECOCACTUS

Cactus de tamany mini, els venem en pots de vidre 100% reutilitzats. Contribueixen a netejar el CO2 de l’atmosfera Amb aquesta iniciativa volem que no hi hagi cap excusa per no tenir una planta.