Del 2 al 5 de maig tindran lloc les activitats de la SETMANA DE L’EMPRENEDORIA (1r de Batxillerat). Durant aquests tres dies, l’alumnat de la matèria de Funcionament de l’empresa exposarà i vendrà els productes dels seus projectes Miniempreses. Horari: de 10h a 10.30h i d’11h a 11.30h

CONEIX LES MINIEMPRESES

Fòrum de professors particulars per compartir el teu perfil amb la possibilitat d‘intercanvi de classes sense remuneració econòmica.

El nostre fet diferencial és que d’aquesta manera busquem que l’educació sigui accessible per tothom sense importar el seu nivell econòmic.

Sabó ecològic fet a mà. Aquests sabons tindran diverses formes, olors i colors.

Hi haurà varies combinacions, i el client podrà triar entre totes les que oferim. A més, el packaging serà un paper de seda per no contaminar ni utilitzar plàstics.

Volem fomentar l’ús de sabó en format sòlid ja que fa el mateix efecte, però sense contaminar.

Estri de silicona en forma circular amb un forat enmig, que serveix per enrotllar els auriculars, i altres tipus de cables, perquè no s’entrellacin.

Els nostres trets diferencials són el preu, millor que la competència  i que nosaltres som propers i ens preocupem pels nostres clients.

El nostre producte es tracta d’una petita pissarra, feta a partir de la necessitat de la diferenciació dels gots o les copes utilitzades en events o reunions de moltes persones. Amb la pissarra, es pot escriure el nom del participant amb el rotulador que conté el pack, i que després es pugui esborrar per reutilitzar-lo. Tot i així, es pot fer servir per resoldre altres problemes, com el de classificar o identificar qualsevol objecte perquè sigui diferenciat.

Som una empresa que ven un producte de neteja per a ulleres, mòbils, portàtils. Fàcil de fer servir  i transportar, es pot portat a tot arreu i a l’abast de la butxaca.

El que ens diferencia amb la competència i altres empreses que ofereixen aquest producte és el preu econòmic i assequible.

Safe map és  una App que indica els punt segurs que hi ha prop de l’escola. Actualment  no hi ha cap tipus de web ni aplicació que garanteixi la seguretat de la ciutadania.

Som una empresa que ofereix un producte que es basa en una tapa-col·leter.

És un col·leter a primera vista però a dins té guardada una tapa per a els gots de festa. La seva funció és evitar que t’introdueixin substàncies en la teva beguda quan surts de festa.