MISSIÓ: WOODSTOCK '69. Mostra Teatre Batxillerat Escènic

MOSTRA de TEATRE 1r BATX a la SALA BECKETT

El 13 de maig, l’alumnat de l’optativa de 1r de Batxillerat “Taller de Creació Escènica” va presentar a la Sala Beckett l’obra “Missió: Woodstock ’69”, una obra creada, escrita, muntada i dirigida per ells.

SINOPSI

Estiu de 1969. El Bruno regala a la seva millor amiga Mia, en motiu del seu 18è aniversari, unes entrades perquè l’acompanyi al Festival de Woodstock que se celebrarà d’aquí a uns dies als afores de Nova York. Malgrat que ella li agraeix el gest, no veu del tot clar que la seva mare deixi que hi assisteixi. La sorpresa de la Mia arriba quan, finalment, la seva mare li permet assistir al festival. Un cop a Woodstock, la Mia descobrirà un món fins ara desconegut per ella i viurà una aventura en la qual haurà de decidir entre ser fidel a la seva família o als seus sentiments més profunds.

L’ESCOLA PIA I LA SALA BECKETT

El curs 2016-17, l’Escola Pia de Nostra Senyora va iniciar una aliança amb la Sala Beckett amb la voluntat de crear un projecte on els alumnes, des d’un bon principi, tinguin l’oportunitat de moure’s en un entorn creatiu professional. Això els permet (dins de les matèries de Taller de Creació Escènica a 1r de Batxillerat i de Projectes Escènics Contemporanis a 2n) de participar en una iniciativa teatral que acabarà sent representada dins dels espais del mateix teatre. Al mateix temps, els alumnes poden gaudir de l’assessorament en el seu projecte de professionals de les arts escèniques lligats a la Sala Beckett (tant del camp de la interpretació, com de la direcció o la dramatúrgia), de l’assistència a assaigs de muntatges programats pel teatre o d’un tracte preferent en les activitats programades per la mateixa institució.

Dramatúrgia: Raquel Puig, Lucia Gómez i Iuri Ensesa
Direcció: Iago Lorenzo, Noa Guillán, Mariona Claveria i Sira Miguel

Repartiment:

Mia: Raquel Puig
Bruno: Biel Garcia
Frank: Xavi Segovia
Betty: Ona Vázquez
Jacob: Iago Lorenzo
Mary: Natàlia Masó
Gabriela: Clàudia Rodríguez
Lucy: Greta Garcia
George: Iuri Ensesa
Claire: Júlia Mallol
Martha: Mariona Claveria
Sandy: Cristina Durall
Eve: Cristina Veenhoven
Drew: Verena Abos
Sarah: Sira Miguel
Isabella: Lucia Gómez
Megan: Carla Cuyàs
Britney: Noa Guillán

Disseny d’espai: Xavi Segovia, Biel Garcia i Unai Cacciane
Disseny de personatges: Xavi Segovia, Natàlia Masó, Greta Garcia i Ona Vázquez
Disseny d’il·luminació: Cristina Durall, Carla Cuyàs i Verena Abós
Disseny d’espai sonor: Clàudia Rodríguez, Cristina Veenhoven, Carla Cuyàs i Júlia Mallol