Un curs més engeguem la campanya Recicla Cultura on vosaltres sou el principal motor.
Alumnes i personal del centre participem en el projecte Sant Jordi Solidari amb el lema “Transforma un llibre en un nou lector”.

Necessitem la vostra col·laboració, encoratgeu els vostres fills i filles que portin un llibre seu per a donar-li una nova vida. Els recollirem fins divendres 16 d’abril. Durant tota la setmana de Sant Jordi, del 19 al 23 d’abril, es muntarà a la mediateca una paradeta amb aquests llibres que es vendran a 1 o 2 euros i que es destinaran als projectes d’acollida sociolingüística dins el marc de l’acció social d’Escola Pia.

És l’onzè any que duem a terme aquest projecte en el qual hi participen totes les escoles d’EPC i diferents entitats, universitats i escriptors.

En el marc del Recicla Cultura, us convidem a assistir al webinar  “Arribar a un lloc nou. Coneixem la realitat de dos joves d’origen migrat. que organitza l’Escola Pia i on coneixerem dos joves que, en un acte molt gran de generositat, estan disposats a compartir amb nosaltres la seva experiència.

El webinar tindrà lloc del dia 21 d’abril a les 19h a través de la plataforma ZOOM (els inscrits rebran l’enllaç per correu).

Inscripcions obertes a partir del dimecres 14 d’abril. 

Més informació a https://www.escolapia.cat/educacio/webinar-arribar-a-un-lloc-nou/

En què consisteix aquest projecte?
L’escola recull llibres de lectura en bon estat i amb totes les donacions organitzem al vestíbul de l’escola una botiga on tots els alumnes, professors, i exalumnes hi participen la setmana de Sant Jordi amb aportacions simbòliques d’un o dos euros. Aquests diners es destinen a finançar cursos d’alfabetització per persones nouvingudes o sense recursos.

Què hem aconseguit?
L’aportació que fem des de les diferents entitats i escoles que hi participem té un valor incalculable fins a arribar a xifres que mai hauríem imaginat i que sense la vostra aportació no haurien estat possible.
Recicla Cultura ha fet possible fer 150 cursos d’acollida sociolingüística que han beneficiat directament a quasi 4.000 persones.