Benvolgudes famílies,
 
Esperant que tots estigueu bé, us fem arribar de nou el Pla de retorn a l’escola que guiarà la nostra activitat acadèmica i educativa, si més no de manera eventual, aquest curs.
 
Som ben conscients que aquest curs hi haurà dues idees que seran claus: responsabilitat i flexibilitat. En aquest sentit creiem que la situació és una oportunitat educativa per conscienciar els nois i les noies de cara a mantenir uns hàbits regulars de neteja i una responsabilitat en el comportament ja que en depèn més que mai la seva salut i la del seu entorn i, en conseqüència, dels entorns dels seus companys, amics i familiars.
 
Només el  ple compliment  per part de tothom de les normes que ens arriben des dels Departaments d’Ensenyament i de Salut ens permetran fer de l’entorn escolar un entorn segur. Entenem la seguretat no com l’absència absoluta de risc, sinó com la seva màxima reducció. Entre tots hem de ser curosos i responsables per minimitzar els riscos. És evident que als centres escolars es donaran casos d’infecció i situacions de confinament parcial però, amb el ple respecte de la normativa, aquests seran casos amb els quals haurem de poder conviure.
 
I alhora, ara més que mai, hem de ser conscients que ens trobem en una situació transitòria on el context en el qual vivim es pot veure modificat d’un dia per l’altre, Per tant, per part de l’escola, tenim pensat un curs on haurem de ser especialment flexibles per poder encarar totes aquelles situacions noves que el dia a dia ens vagi portant. Així doncs, aquest any, el caràcter de provisionalitat que donarem a determinades accions i decisions (com a exemple, el propi document que avui rebeu) no serà fruït de la manca de previsió, sinó de la necessària adaptació a una realitat canviant.
DOCUMENTACIÓ:
Pla retorn curs 20-21 (actualitzat novembre)
Full Declaració Responsable Família – alumnat