PORTES OBERTES VIRTUALS 2020

PORTES OBERTES VIRTUALS 2020

Benvinguts a les portes obertes virtuals de l’escola. Us obrim les portes de la nostra escola per ensenyar-vos alguna cosa més que les nostres instal·lacions: la nostra tasca educativa explicada pels mateixos professors que la duen a terme.
Us hem preparat unes petites càpsules de cada etapa i/o matèria perquè us organitzeu la visita virtual a la vostra manera i segons els vostres interessos.
Hi trobareu informació sobre l’ESO, les diferents modalitats i itineraris del nostres Batxillerats i, també, dels graus formatius que oferim a l’escola.
Endavant i sigueu benvinguts!

LA NOSTRA OFERTA EDUCATIVA

L’ESO A L’EPNS
ACCÉS PORTES OBERTES D’ESO
BATXILLERAT A L’EPNS
ACCÉS PORTES OBERTES BATXILLERAT
CICLES FORMATIUS A L’EPNS
ACCÉS PORTES OBERTES CICLES FORMATIUS

ALTRES SERVEIS

PROGRAMES INTERNACIONALS
PSICOPEDAGOGIA ESO
PSICOPEDAGOGIA BATXILLERAT

AVíS LEGAL:

Recordeu que únicament podeu fer servir les imatges i els continguts que es reprodueixen aquí per a allò que s’han creat. No en podeu fer cap altre ús sense el consentiment dels seus titulars. La llei protegeix les dades personals de les persones (incloses la seva imatge i la seva veu) i els drets de propietat intel·lectual. Igualment, recordeu que en aquest espai virtual cal complir igualment les normes de convivència de l’escola, cal que ens tractem amb respecte tots els membres de la comunitat educativa. L’incompliment de qualsevol d’aquests requisits pot comportar sancions.