DEPARTAMENT PSICOPEDAGÒGIC

Benvinguts al Departament Psicopedagògic

Som una escola compromesa en l’acompanyament a joves i adolescents en el seu procés d’aprenentatge i creixement personal. El Departament Psicopedagògic juga un paper fonamental en aquest compromís. Treballem per oferir elements diferencials i de valor afegit a tota la comunitat educativa. Ens guia l’objectiu principal d’aconseguir el desenvolupament acadèmic i personal de l’alumnat, essent un suport integral i proper en cadascuna de les etapes. Creiem que cada persona té un potencial extraordinari, i estem aquí per ajudar a assolir-lo.

La nostra metodologia

Entenem el Departament Psicopedagògic com a un servei totalment integrat en el dia a dia de l’escola. Partint d’una estreta col·laboració amb famílies, equip docent i professionals externs, oferim a cada estudiant suport i atenció individualitzada per abordar les necessitats acadèmiques, psicològiques, emocionals i socials que es puguin donar al llarg del seu recorregut al centre. Prioritzem l’escolta, la paraula i el vincle, creant un clima de confiança, proximitat i seguretat per tal de potenciar el benestar emocional i el rendiment acadèmic.

Contacta amb nosaltres

El Departament Psicopedagògic està aquí per a tu. Si tens alguna pregunta, necessites assessorament o vols parlar sobre com podem ajudar-te, no dubtis en contactar-nos.

Clara Alum
clara.alum@nostrasenyora.epiaedu.cat

Montse Barnils
montse.barnils@nostrasenyora.epiaedu.cat

Vera Fernández
vera.fernandez@nostrasenyora.epiaedu.cat

Menjador