El 27 de març se celebra el Dia dels Autors Europeus, una iniciativa de la Comissió Europea,  per a reconnectar a les generacions més joves amb la lectura de llibres i ajudar-los a descobrir la diversitat de la literatura europea.

A més, aquesta celebració anual té com a objectiu mostrar com la literatura pot ser una eina per a l’apoderament individual. Els llibres i la lectura poden permetre que les persones en l’educació secundària es comprometen amb els desafiaments socials i personals en curs.

El Dia també és una oportunitat per a posar l’accent en la importància de tots els programes i iniciatives que ja s’estan executant en els diferents països de la UE per a promoure la lectura.

La nostra escola ha participat amb dues iniciatives, una ha estat vestir les escales de fragments d’obres d’autors europeus com Kafka, Antoine de Saint-Exupéry, Fernando Pessoa, Federico García Lorca, Mary Shelley, Italo Calvino, Michael Ende,  entre d’altres i l’altra un video amb la participació d’alumnat, professorat, mares, pares i personal d’administració i serveis, de lectures de diferents autors europeus.

 

Podeu veure el video  aquí:

API key not valid. Please pass a valid API key.