Comencem el tercer curs com “Escola Ambaixadora del Parlament Europeu”.

Participar en aquest programa ens permet que el nostre alumnat i personal pugui ampliar els seus coneixements d’Europa de manera pràctica i vivencial, conegui més a fons les institucions europees, gaudeixi de nous projectes propis de les escoles ambaixadores i aprengui a reconèixer més fàcilment les oportunitats que la Unió Europea pot oferir-los.
La participació requereix uns compromisos que cada any s’avaluen externament i que ens donen la possibilitat de continuar. Aquest curs la valoració no pot ser més satisfactòria, perquè la nostra escola ha estat escollida com una de les millors escoles ambaixadores de l’estat.
Aquest reconeixement ve acompanyat d’una invitació a participar a “Euroscola” a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, al desembre, amb un grup d’ambaixadors júnior i sènior. No podem estar més contentes!
Destaquen en el seu informe la qualitat de les activitats proposades per l’alumnat i el professorat, l’alt grau d’implicació del centre, l’Infopoint amb informació actualitzada sobre la UE i el Parlament Europeu, així com el conjunt d’activitats que s’han fet el 9 de maig, dia d’Europa.
Després d’avaluar la implicació dels ambaixadors júnior en les activitats que han organitzat, s’ha decidit que gaudiran d’aquesta oportunitat els ambaixadors que els curs passat estaven a 3r i 4t d’ESO.
Aquest any és l’últim que podem ser Escola Ambaixadora i tenim l’objectiu d’esdevenir escola mentora i d’aquesta manera continuar en el programa.
Us compartim aquest vídeo amb un petit recull d’actes i activitats que es van dur a terme el curs passat com Escola Ambaixadora.