De l’ 11 al 20 de novembre se celebrarà a Catalunya la 27 a edició de la Setmana de la Ciència
En el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzaran tot un munt d’activitats de disseminació de la ciència arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions, tallers científics…, una gran oferta científica diferents formats a l’abast de tothom!
La Setmana de la Ciència s’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Altres temes de rellevància que s’emmarquen dins l’SC22 són:
● Commemoració de l’Any Internacional de les Ciències Bàsiques per al Desenvolupament Sostenible.
● 100 anys del naixement del primatòleg, Jordi Sabater i Pi.
● 100 anys del naixement de la microbiòloga nord-americana, Esther Lederberg.

A la nostra escola ens hem centrat en aquest última la celebració, del naixement de la microbiòloga nord americana Esther Lederberg.

Aquest curs el Dia de la Ciència el celebrarem el dijous 10 de novembre pels alumnes de BAT i el divendres 11 de novembre amb els alumnes d’ESO.

Durant aquests dos dies pel matí de 9 a 13:30h els alumnes i professors del batxillerat científic juntament amb alumnes i professors del CAI i LCB i realitzaran un seguit de petites demostracions experimentals a la sala al gimnàs de l’Escola. L’objectiu és poder veure en directe experiments curiosos de les diverses branques de la ciència: biologia, física, química, mates, tecnologia…