Setmana Cultural a l’Escola per a l’alumnat de 1r de Batxillerat

Com cada any, durant el mes de març celebrem la Setmana Cultural amb tot l’alumnat de primer de batxillerat. De l’11 al 15 de març, els estudiants tindran l’oportunitat de participar en una varietat d’activitats comunes o específiques per a cada itinerari (científic, social, humanístic, artístic plàstic, escènic i audiovisual).

Les activitats comunes inclouran la visita d’exalumnes que ens vindran a explicar la seva experiència un cop acaben els estudis a la nostra escola i una conferència a càrrec d’en Sergi Belbel, director d’escena, dramaturg, traductor i novel·lista. Cada itinerari disposarà d’activitats i tallers dissenyats per aprofundir en temes rellevants i fomentar el creixement en àrees específiques del coneixement.

Tancarem la setmana cultural amb l’assistència a la representació teatral ICEBERG de la Cia. Heyvan on participen dues exalumnes nostres: la Laura Pérez i la Luana Rocha.

Aquesta iniciativa no només té com a objectiu promoure l’excel·lència acadèmica, sinó també aprofundir en diverses facetes de l’aprenentatge i fomentar un ambient que promogui la curiositat i la comprensió multidisciplinària.

Agraïm la participació activa de tot l’alumnat i esperem que aquesta Setmana Cultural sigui una oportunitat de creixement acadèmic i personal per a tots els qui hi participin.

CONSULTEU AQUÍ LES ACTIVITATS DE LA SETMANA CULTURAL
ICEBERG Cia. Le Heyvan