Per segon any, la nostra escola ha estat seleccionada per ser Escola Ambaixadora del Parlament Europeu aquest curs 22-23. 

Així que vam conèixer aquest programa europeu fa dos cursos, vam decidir presentar la nostra candidatura per optar-hi i, així, continuar donant oportunitats internacionals a la nostra comunitat educativa, i en aquesta ocasió, de manera totalment interdisciplinar i transversal, ja que es tracta d’un projecte d’escola, on totes les etapes, cursos, àrees i llengües hi són benvingudes.

Ser Escola Ambaixadora del Parlament Europeu, ens permet que el nostre alumnat i personal pugui ampliar els seus coneixements d’Europa de manera pràctica i vivencial, conegui més a fons les institucions europees, gaudeixi de nous projectes propis de les escoles ambaixadores i aprengui a reconèixer més fàcilment les oportunitats que la Unió Europea pot oferir-los.

Si voleu conéixer més sobre el tema, podeu consultar el darrer número de la nostra revista Espi@dimonis on trobeu diversos articles que expliquen el projecte de les Escoles Ambaixadores.

Per més informació: https://www.europarl.europa.eu/spain/es/juventud/10062016.HTML

Podeu veure el missatge de la presidenta del Parlament Europeu, Roberta Metsola, a les Escoles Ambaixadores: