Estem d’enhorabona ja que la nostra escola ha estat seleccionada per ser Escola Ambaixadora del Parlament Europeu aquest curs 21-22. 

Així que vam conèixer aquest programa europeu el curs passat, vam decidir presentar la nostra candidatura per optar-hi i, així, continuar donant oportunitats internacionals a la nostra comunitat educativa, i en aquesta ocasió, de manera totalment interdisciplinar i transversal, ja que es tracta d’un projecte d’escola, on totes les etapes, cursos, àrees i llengües hi són benvingudes.

L’oferta de programes internacionals de l’escola està consolidada des de fa temps i vam valorar que aquest programa encaixava molt bé amb la proposta que ja estàvem tirant endavant: projectes com els intercanvis, MUNs (Model United Nations) i  Erasmus+, iniciatives com la participació al Parlament Europeu de Joves, l’IP Club (club de debat en anglès), els Erasmus+ Days o la Setmana Europea de la Formació Professional, i activitats com Understanding Europe o el concurs de traducció de la Comissió Europea Juvenes Translatores, entre moltes d’altres. Tota aquesta experiència internacional ens ha ajudat, sense cap mena de dubte, per poder-nos acreditar.

Convertir-se en Escola Ambaixadora del Parlament Europeu, doncs, permetrà que el nostre alumnat i personal pugui ampliar els seus coneixements d’Europa de manera pràctica i vivencial, conegui més a fons les institucions europees, gaudeixi de nous projectes propis de les escoles ambaixadores i aprengui a reconèixer més fàcilment les oportunitats que la Unió Europea pot oferir-los.

Per més informació: https://www.europarl.europa.eu/spain/es/juventud/10062016.HTML