Divendres 15 de març, ens ha visitat el Sr. Jaume Duch, acompanyat pel Sr. Sergi Barrera, cap de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Sr. Alejandro Miñano, responsable del programa d’Escoles Ambaixadores del PE a Catalunya.
Els ha rebut en Ricard Coma, director de l’escola, la Rosa Cols, coordinadora del Programa Escoles Ambaixadores del PE, les ambaixadores sènior i els ambaixadors júnior.
Els ambaixadors júnior han explicat l’infopoint que tenim al vestíbul amb informació sobre la Unió Europea i tot seguit hem pujat a l’aula de programes internacionals on s’ha adreçat a tots els ambaixadors  agraint-los la seva tasca de difusió del que fa Europa per vetllar pels valors democràtics i encoratjant-los a ser portaveus d’aquests valors entre el jovent.
Seguidament s’ha obert un torn de preguntes, on els ambaixadors han pogut fer-li arribar els seus neguits sobre com la UE combat la desinformació. Els alumnes s’han mostrat també interessats per saber què pot fer la UE per tal de millorar la situació dels agricultors a Europa.
A l’aula s’ha exposat una mostra de les diferents activitats que com a Escola Ambaixadora hem fet durants aquests tres últims cursos.
En acabar el Sr. Duch ha fet una dedicatòria reconeixent la bona feina que fem com Escola Ambaixadora i ens ha emplaçat a trobar-nos a Brussel·les a principis d’abril aprofitant que visitarem les institucions europees.